• Documentbeheer

  In een technische werkomgeving

«
»

KEN archiDOL

KEN archiDOL

Documentbeheer

Documentbeheersysteem ArchiDOL stelt u in staat om grip te krijgen op de grote hoeveelheid documenten die in uw organisatie aanwezig is. Nooit meer zoeken naar documenten, u zult ze direct vinden. Verwarring over juiste revisies en tekeningnummers is verleden tijd.Controle krijgen over alle documenten is cruciaal. Met ArchiDOL zult u niet langer bloot staan aan vervelende risico┬┤s. U zult eenvoudiger voldoen aan regelgeving en certificeringen. Daarnaast heeft u altijd beschikking over de laatste revisies van tekeningen en documentatie.

Technisch archief

De combinatie van gebruiksvriendelijke software met de jarenlange technische ervaring vanuit ons ingenieursbureau, zorgt ervoor dat wij de behoeften kennen vanuit eigen ervaring.Wij pakken uw oude archief aan, digitaliseren tekeningen en maken er een gestructureerd en veilig digitaal As-Built archief van voor alle soorten documenten (tekeningen, datasheets, emails, verslagen e.d.) Revisiebeheer, een bewerkingshistorie en de mogelijkheid om documenten te reserveren (tbv engineeringwerkzaamheden) zijn aanwezig.Het systeem is online te gebruiken, 24 uur per dag overal ter wereld beschikbaar. U voorziet collega's, projectpartners en contractors van inlogcodes en zij vinden zelf hun weg in uw archief.

As-Built archief voor Olieopslagen

As-Built archief voor Olieopslagen

Documentbeheer in de techniek

Documentbeheer in de techniek

As-Built tekenwerkzaamheden

As-Built tekenwerkzaamheden

Documentbeheer in een technische werkomgeving

Documentbeheer in een technische werkomgeving

Contact

Meer informatie?

Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

neem nu contact op: KEN engineering - KEN construction - KEN repair

 • 24/7 SERVICE

  24/7 SERVICE

  KEN repair staat 24/7 voor u klaar

  Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en kunnen u binnen een korte responstijd van dienst zijn. In de eigen werkplaats of op locatie reviseren wij geheel zelfstandig appendages en rotating equipment.

  neem nu contact op >
 • CONTACT

  CONTACT

  Meer informatie?

  Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag

  neem nu contact op >
 • NIEUWSBRIEF

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van KEN group

  Op de hoogte blijven van het laatste KEN nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

  houd mij op de hoogte >
 • VACATURES

  VACATURES

  KEN group groeit!

  Bij KEN group zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken. Solliciteer nu op een van onze vacatures, of stuur ons je open sollicitatie!

  bekijk de vacatures >