• Procesveiligheid

  Risicoanalyse en HAZOP / FMEA sessies. Tevens SIL, PED & ATEX onderzoek en uitvoering, zoneringstekeningen en het EVD

«
»

Procesveiligheid

Procesveiligheid speelt een belangrijke rol binnen onze dienstverlening. Wij hebben hier dan ook de laatste jaren flink in geïnvesteerd, zodat wij een betrouwbare partner zijn voor onze BRZO klanten, op uiteenlopende veiligheidsonderwerpen. Procesveiligheid is immers het geheel van maatregelen die een bedrijf inzet om veilig werken te borgen.

Elektrisch

KEN verzorgt inspecties en advies volgens de NEN-EN 1010 voor elektrische installaties laagspanning en conform de NEN-EN 3140, welke zich richt op de bedrijfsvoering van elektrische installaties laagspanning. Tevens conform de NPR 1014 om ook op bliksembeveiliging te inspecteren en adviseren.

Atex

Onze medewerkers zijn gecertificeerd volgens de IECEx en voeren o.a Atex inspecties uit conform de NEN-EN-IEC 60079-17 voor explosieve atmosferen. Wij realiseren volledige Atex zoneringen en stellen EVD’s op (Explosie Veiligheids Document) conform NEN-EN 1127-1 (Plaats waar explosiegevaar kan heersen, preventie en bescherming) en conform de NEN-EN-IEC 60079-10-1 & 2 (explosieve atmosferen, gas of stof en classificatie van gebieden). De NPR_7910-1 & 2 speelt hier ook een rol in (Gevarenzone-indeling)

Advies

Tevens realiseren wij adviesprojecten tbv Atex gecombineerd met SIL classificatie (conform NEN-EN 50495), maar ook Atex voor mechanische ontstekingsbronnen (conform NEN-EN-ISO 80079). En daarbij uiteraard veiligheidsstudies zoals: Hazop & Fme(c)a.

Gespecialiseerd in Koel en Foam leidingen

Gespecialiseerd in Koel en Foam leidingen

Complete Piping projecten

Complete Piping projecten

Vanaf P&ID niveau heeft KEN deze speciale pig-launcher gerealiseerd

Vanaf P&ID niveau heeft KEN deze speciale pig-launcher gerealiseerd

Uiteenlopende petrochemisch leidingwerk. Inclusief stress berekeningen

Uiteenlopende petrochemisch leidingwerk. Inclusief stress berekeningen

Contact

Meer informatie?

Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

neem nu contact op: KEN engineering - KEN construction - KEN repair

 • 24/7 SERVICE

  24/7 SERVICE

  KEN repair staat 24/7 voor u klaar

  Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en kunnen u binnen een korte responstijd van dienst zijn. In de eigen werkplaats of op locatie reviseren wij geheel zelfstandig appendages en rotating equipment.

  neem nu contact op >
 • CONTACT

  CONTACT

  Meer informatie?

  Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag

  neem nu contact op >
 • NIEUWSBRIEF

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van KEN group

  Op de hoogte blijven van het laatste KEN nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

  houd mij op de hoogte >
 • VACATURES

  VACATURES

  KEN group groeit!

  Bij KEN group zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken. Solliciteer nu op een van onze vacatures, of stuur ons je open sollicitatie!

  bekijk de vacatures >