«
»

KEN@Sparta

KEN group is al jaren trotse t-shirt sponsor van Sparta Rotterdam. Vanuit de KEN skylounge op ‘Het Kasteel’ moedigen wij ‘onze jongens’ bij thuiswedstrijden steevast met veel enthousiasme aan. Bij voor- en tegenspoed: SP-AR-TA!

De KEN group is een sociaal betrokken onder­neming. Waar mogelijk wordt steun en sponsoring geboden aan (regionale) sportclubs en verenigingen. Zo draagt de KEN group haar steentje bij aan de maatschappij. Samen bereik je meer dan alleen.

Volg Sparta en KEN op de voet

Volg de activiteiten van KEN group en Sparta via de website van Sparta Rotterdam op www.sparta-rotterdam.nl en blijf op de hoogte van het laatste Sparta en KEN nieuws.

KEN @ Sparta

Contact

Meer informatie?

Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

neem nu contact op: KEN engineering - KEN construction - KEN repair

 • 24/7 SERVICE

  24/7 SERVICE

  KEN repair staat 24/7 voor u klaar

  Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en kunnen u binnen een korte responstijd van dienst zijn. In de eigen werkplaats of op locatie reviseren wij geheel zelfstandig appendages en rotating equipment.

  neem nu contact op >
 • CONTACT

  CONTACT

  Meer informatie?

  Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag

  neem nu contact op >
 • NIEUWSBRIEF

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van KEN group

  Op de hoogte blijven van het laatste KEN nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

  houd mij op de hoogte >
 • VACATURES

  VACATURES

  KEN group groeit!

  Bij KEN group zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken. Solliciteer nu op een van onze vacatures, of stuur ons je open sollicitatie!

  bekijk de vacatures >